Mandag d. 24. Februar 2003

11.Dag.
Start på dagen.
Jeg vågnede med et brag, badet i sved, klokken var 9, jeg fik pludselig travlt, der var kun morgenmad til kl. 9.30. Et hurtigt bad og i kludene i en fart og jeg sad ved morgenbordet kl. 9.15.

Jeg havde besluttet mig for at i dag ville jeg ikke lave en skid, ud over at dase og klø mig selv på maven.  

Racerbanen.
Min store dejlige seng, her ser den helt anstændig ud. Da jeg kom tilbage til min bungalow fra min morgenmad, var rengøringspigerne i gang med at ordne mit rum. De spurgte nysgerrigt om jeg boede alene i bungalowen, da jeg svarede ja, fnisede de underligt til hinanden og skottede hen til dobbeltsengen. Jeg må indrømme den så godt nok lidt hærget ud, det kunne godt se ud som om der var holdt et større gilde i sengen, lagenet var krøllet sammen som en klud og den ene hovedpude lå på gulvet. Jeg havde lukket for aircondition anlægget for natten, så på grund af varmen havde jeg åbenbart roteret rundt på kryds og tværs i løbet af natten.

Jeg satte mig ud på verandaen for at læse i bogen om S 21, så kunne de få lov til at arbejde i fred.  Der var nogle japanske børn der støjende plaskede i swimmingpoolen, bare jeg ikke skal høre på det hele ugen. Hvor var det egentligt rart at ikke skulle lave en dyt, nu kunne jeg nå at få "sjælen" med mig oven på Cambodia turen.

Uvejr.
Tro mig eller ej de skurede gulvet i øsende regnvejr Pludselig trak skyerne sammen, og et regnvejr som vi hjemme i Danmark ville have kaldt et skybrud, startede - pist så var folk væk fra swimmingpoolen, det gik stærkt. Jeg trak ind i hytten, der inde fra kunne jeg høre en grinen og fnisen, det viste sig at være nogle af rengøringspigerne som var sat at til skure gulvet ovre i restauranten, nu kom der jo vand ned. De var drivvåde, men det tog de i stiv arm. Det skulle man lige byde danske rengøringsassistenter, så røg arbejdsgiveren direkte i Arbejdsretten.

Min bungalow.
Min bungalow set fra standen Regnen stoppede lige så brat som den begyndte, og folk vendte så småt tilbage til deres brikse og liggestole ved swimmingpoolen. Jeg besluttede mig for at gå en tur for at kigge lidt på forretninger. Jeg fik afleveret lidt vasketøj i receptionen, jeg kunne allerede hente det igen i aften. De fleste forretninger i "byen" handler med tøj, men jeg fandt en butik der handlede med DVD'er, jeg fik lov til at se kvaliteten inden jeg købte. Jeg har tidligere købt DVD'er i østen, hvor man direkte kunne se at filmen var optaget direkte fra et biograflærred, Jeg købte 5 film i alt.  Prisen svarede til hvad jeg skulle give for en DVD der hjemme. Jeg købte også noget brød hos den nærliggende bager, det var til min eftermiddags kaffe, da jeg ikke var særlig sulten, skulle det også gøre det ud for min frokost.

Oliemassage.
Et stille sejltur til Koh Chang Nu når jeg alligevel var i nærheden smuttede jeg ind hos Maneé og fik en omgang oliemassage igen - det var den samme pige fra i går som behandlede mig. Jeg kunne ud af øjenkrogene se at hun i det stille morede sig over mine små spjæt jeg gav hver gang hun rørte mine kildne fødder. Hun tog pænt hensyn til min ømme skulder. Det er så rart og afslappende at jeg godt kunne gå hen og blive forfalden til det.

Film på verandaen.
Jeg  gik tilbage til min hytte lavede kaffe og riggede Pc'en til ude på verandaen og satte mig til at se på en af de DVD'er jeg lige havde købt. Den hed Two Weeks Notice, med Hugh Grant og Sandra Bullock. Hyggeligt - og så med kaffe, brød og en cognac. På et tidspunkt passerede en del fra den gruppe jeg rejste med i Cambodia, de havde været på såkaldt ø-hopping. De havde sejlet fra den ene ø til den anden, badet, spist frokost og solet sig, kort sagt haft en hyggelig dag. Dejlig at hilse på dem igen.

Solnedgang.
Ja kan man tænke sig et smukkere syn Klokken var 18. 15, det var tid til at fatte kameraet og gøre klar til at fotografere solnedgangen, der var nogle skyer ude i horisonten, som truede med at drille mig, det blev i hvert fald ikke til et billede hvor solen går ned i havet, skidt med det, skyerne gav nogle spændende farver fra sig. Jeg havde måske bedre held i morgen. Jeg gik op i receptionen og hentede mit vasketøj, her kom jeg af med den fyrstelige sum af 14 kr. for vask af 4 T-shirts og et par shorts! Samtidig bestilte jeg vækning til i morgen kl. 6.30, jeg skulle jo af sted på tur kl. 7.30.

Aftensmad.
Her kan du vælge den mad ud du vil have grilletEfter et forfriskende bad, var det tid til aftensmad, jeg gik hen på min stamrestaurant. Jeg blev modtaget med: Hej Mogens hvordan går det, vi synes ikke vi har set noget til dig, hvad laver du? Her sad en flok af mine rejsekammerater fra Cambodia, de boede alle sammen på samme hotel og havde så aftalt at gå ud og spise i aften. Jeg fortalte dem at jeg ikke lavede en skid andet end hygge mig og slappe af. Jeg satte mig sammen med dem og fik mig en hyggelig sludder. Jeg bestilte noget lammekød på spid og en Singha øl. Efter spisningen smuttede jeg ind på den lille bar, og fik mig en godnat øl. Der efter gik jeg over i supermarkedet og købte mig et par Pepsi colaer med hjem, jeg var begyndt at få lidt rumlen i maven og cola skulle være godt mod sådan noget.

Jeg gik i seng og læste. Efter jeg havde slukket lyset, lå jeg og lyttede til lyden fra havet. En dejlig søvndyssende lyd.

Sidst opdateret : 06. oktober 2005
Dag 10 Rejsedagbog Dag 12