Onsdag d. 26. Februar 2003

13.Dag.
Start på dagen.
Brusebadet - ret eksotisk ikke? Jeg sov til kl. 8. Jeg lå og funderede lidt over hvad jeg skulle lave i dag. Nå - jeg gik i bad og sjoskede der efter op og fik min morgenmad. Kaffen var stadig udrikkelig, så den lod jeg stå. Jeg sad sammen med med Lis, Poul og Bent, alle tre var med på Cambodia turen, vi sad og snakkede lidt om hvad vi havde bedrevet på Koh Chang.

En tur i vandet.
En tur i vandet var ikke dårligt, selvom vandet er lidt for varmt for min smag Jeg fik lyst til at tage en dukkert i havet, så jeg gik tilbage til min bungalow og klædte mig om. Vandet står noget tættere på kysten end om eftermiddagen Vandet var helt krystalklart, jeg plaskede rundt i vandet ca. 20 minutter inden, jeg gik tilbage til min bungalow. En dukkert her mangler lidt af den friske fornemmelse man får ved  en dukkert i Vesterhavet, men det skyldes nok vandet er noget varmere her. Jeg skyllede saltvandet af under bruseren ved swimmingpoolen inden jeg gik ind.

Oliemassage.
Jo - det er det samme billede men det var også den samme person der gav mig massage Efter brusebadet besluttede jeg mig for en omgang oliemassage igen. Jeg blev modtaget med et stort smil af den samme pige, som havde masseret mig de andre dage. Du kom ikke i går sagde hun. Næ - jeg var på tur i går - så derfor. Hun tog den sædvanlige hensyn til mine kildne fødder og ømme skulder. Myggene var begyndt at æde mig, jeg havde reddet mig mange mygstik, på trods af at jeg brugte myggebalsam, jeg tror de overfalder mig om natten. Hun brugte det specielle olie på mine mygstik. En time går hurtigt, og for det betaler man det der svarer til små 40 kr. plus 10% i drikkepenge. At se den tak man får for skide 4 kr. -  utroligt!! Jeg gik til supermarkedet for at købe lidt øl og vand plus chokolade (Troblerone) til kaffe, jeg var enig med mig selv at jeg ville springe frokosten over i dag.

Film på verandaen.
Jeg lavede mig en kop kaffe og riggede Pc'en til på verandaen, på med høretelefoner, det var tid til at se en af mine nyerhvervede DVD'er: About Schmidt med Jack Nicholson. Kaffe i den ene hånd, cognac i den anden og chokolade til at bide af, hvad mere kan man forlange af et driverliv? For øvrigt syntes jeg Jack Nicholson endnu en gang overgår sig selv, en film der varmt kan anbefales.

Solnedgang.
Endnu en solnedgang - men der var stadig skyer der drillede Efter filmen sad jeg med en stille pils og skuede ud over havet, der er altså noget beroligende ved at sidde og se og høre bølgerne stille rulle frem og tilbage.  Jeg sad og kiggede på solnedgangen, den blev heller ikke som jeg ønskede den i dag. Selv om solen havde en varmere farve i dag, drillede skyerne, så jeg måtte nøjes med at fange solen og dens reflekser i vandspejlet. Jeg kom i tanke om jeg havde vasketøj som skulle hentes i receptionen. Vi blev enige om jeg betalte regningen, når jeg checkede ud i morgen.

Aftensmad.
Den sidste nadver eller bare et konservativt valg af restaurant Det blev min favoritrestaurant endnu en gang, men også for sidste gang, det var jo hjemrejsedag i morgen. Jeg valgte svinekød i en stuvning af en art, der var ikke sparet på chilien. Min øl fordampede ret hurtigt. Regningen lød på 100 Bath. Jeg gav tjeneren, som for øvrigt var ny,  200 Bath og sagde til ham at jeg ville have 80 Bath igen. Da han ikke kom tilbage med de resterende penge efter 5 min., måtte jeg op til kassen og forklare sammenhænget, jeg fik selvfølgelig mine penge igen.  På vejen tilbage smuttede jeg lige ind på den lille bar og fik mig en farvel øl.
Ved gud om ikke den fulde tysker fra i går sad der igen med en kæmpebrandert. Jeg vendte næsen hjem til "hytten" ved halv ellevetiden. Jeg lå og læste lidt i en bog om Angkor riget, inden jeg slukkede lyset.

Sidst opdateret : 06. oktober 2005
Dag 12 Rejsedagbog Dag 14