Dag 1.
Start på dagen.
Det er over 5 måneder siden at jeg bestilte rejsen, selvom man kan syntes at 5 mdr. er lang tid, så har tid det med at at gå.  Hvad fordriver man tiden med sådan en dag når man først skal møde op i lufthavnen kl. 18.50? Sove længe kan man jo ikke, kufferten er så godt som pakket, jo man går selvfølgelig på kursus. Fra kl. 13 til 17 på VUC i Albertslund. Der fra med S-toget hjem til Brøndbyøster, et hurtigt bad, et par klemmer i skrutten, ringe efter en Taxa, som så kommer med det samme, og vupti rejsen er begyndt!

Kastrup Lufthavn.
Mødestedet var ved Terminal 3, hvor en repræsentant for Alletiders Rejser mødte op med min flybillet. Jeg checkede ind via en automat, jeg fik tildelt en vindues plads af systemet, som jeg ændrede til en plads ud til gangen, accepterede mit nye sædenummer, fik skrevet en klistrestrimmel ud til min kuffert, afleverede min kuffert til indvejning - 15.1 kg.? - så meget? Alt gik lige så hurtigt som en lille hund letter ben - skide smart ikke.

Den Toldfrie.
Derefter var det bare af sted gennem sikkerhedskontrollen, og hen til den Toldfrie. Jeg købte min sædvanlige Sorte Renault, seks dåser Carlsberg og en stang Look Light til Sanne. Jeg havde alligevel masser af god tid, så jeg kunne lige så godt fordrive tiden med at smage på kvaliteten af det indkøbte dåseøl, alt imens jeg kiggede på det pulserende liv.

Airbus350.
Vores fly er ved at blive klargjort.SAS flyver ruten til Delhi med en Airbus350, det nyeste fly som SAS for øvrigt har bestilt 9 stk. af.  Det skulle vise sig at være et meget behageligt fly, og så er hvert sæde udstyret med en farveskærm, hvor på der blandt andet blev vist den obligatoriske sikkerhedsprocedure. På systemet kunne man vælge mellem flere spillefilm, flere musikkanaler og forskellige computerspil, så tidsfordriv var der nok af. Vi kunne også følge flyets start via nogle kameraer der var anbragt i en fremadrettet og en nedadrettet position, ligeledes kunne man følge flyets rute, samt højde og den såkaldte groundspeed.

Vores flyrute vises på skærmen. Ruten var lagt om  på grund af krigen i Afghanistan, så flyvetiden blev forlænget med et par timer. Ruten gik over Tyskland, Polen, henover Balkan, over Cypern, Syrien, ned mod Kuwait og Bahrain, derefter slog flyet et flot herresving nord for Bombay, op mod Jaipur og Delhi (klik på  kortet). Vi fløj i 10.200 m. højde med en hastighed på mellem 875/940 km. i timen.

Efter flyet var kommet i luften, var der servering af drikkevarer - jeg fik en øl og en lille flaske rødvin. Rødvinen var som sædvanlig ret kold, så den måtte jeg varme lidt. Efter et stykke tid var det tid til spisning, vi fik serveret en forret bestående af tomat og mozzarella, hovedretten bestod af sauteret kalkun med pasta og grønsager, dertil rødvin, desserten var panna cotta, til slut kaffe og cognac. Derefter startede de forskellige film. Der var 5 at vælge imellem, jeg valgte en film der hed The Score med Robert De Niro, John Cussack samt Marlon Brando,. Jeg fandt ikke rigtig ud af hvad den film handlede om, men det skyldtes nok at jeg sad og klippede kaniner. Senere forsøgte jeg med med en film der hed Tomb Raider, men den var direkte kedelig, så jeg skiftede til den klassiske musikkanal. Klassisk musik er så dejlig afslappende.

Morgenmad.
Jeg må have døset, for der blev pludselig annonceret at det var tid til morgenmad. Kaffe og varmt brød med marmelade og ost og så lidt orangejuice. Efter morgenmaden fik vi nogle papirer der skulle udfyldes med forskellige oplysninger, før vi kunne slippe ind i Indien. Det var ved at være tid til landing, vi var fremme - uret skulle stilles 4½ timer frem - som sagt har tid det med at gå.

Sidst opdateret : 17. november 2005
Dagbog Dagbog Dag 2