Med bus til Khon Kaen

Efter jeg havde checket ud fra  mit hotel, tog jeg en Tuktuk til bus terminalen. Jeg fik en plads på en aircondition bus til Khon Kaen. Bussen kørte 40 minutter senere.

Aircondition bus

Jeg havde bestilt et værelse på hotel Kosa, for to dage. Turen gik stille og roligt, den tog små tre timer. Khon Kaen ligger ca. 450 km fra Bangkok. Jeg tog en Tuktuk til mit hotel. 

Indgangen til Hotel Kosa Et værelse med big bed

Indgangen til Hotel Kosa

Jeg fik tildelt et pænt stort værelse

Indcheckningen gik relativt hurtigt, og som sædvanlig tog en Bellboy min kuffert og fulgte mig op til mit værelse. Han spurgte mig om jeg var interesseret i at leje en bil med chauffør i morgen. Han sagde at han havde noget familie der en gang imellem kørte rundt med turister, men jeg måtte selvfølgelig ikke fortælle det nede i receptionen. Ok det forstod jeg godt hvorfor, de havde jo deres faste aftale med et firma, og fik deres procenter der fra. Vi aftalte at jeg gerne ville se nogle de store templer uden for Khon Kaen, Vi blev enige om prisen og at vi skulle mødes uden for kl. 9.30 i morgen.

Jeg besluttede at tage en tur hen til Bung Kaen Nakhon søen for at gå mig en tur og måske finde et sted at spise min aftensmad. 

Bung Kaen Nakhon.

Indgangen til Hotel Kosa Et værelse med big bed

Bung Kaen Nakhon søen

Træet danner et smukt gardin

Bung Kaen Nakhon er en stor og ren sø, som byens borgere bruger flittigt. Den er et populært sted hvor folk slapper af. Stien rundt langs søen bliver brugt til sportsudøvelser (løb, aerobics, cykling og rulleskøjteløb). En del af søen bruges også til sportsfiskeri, man kunne købe fiskefoder hvis man havde lyst til at fodre fiskene. Der fandtes desuden en række udmærket restauranter og barer langs søen.

Jeg fandt da en restaurant hvor de serverede kylling i karry med ris til. Da jeg havde spist, tog jeg en Tuktuk tilbage til mit hotel.

Sidst opdateret : 12. september 2007
En dag på landet Rejsedagbog To dage i Khon Kaen