Med fly til Vientiane

Jeg vågnede kl. 8, efter jeg havde sovet som en sten hele natten. Jeg følte mig totalt mørbanket, så jeg stavrede godt stivbenet med til min morgenmad.
Restauranten var over dekoreret med våben fra den hemmelige krig Søen som lå over for mit hotel
Mit hotel set fra en restaurant som lå på den anden side af vejen Lufthavnen i Xiang Khuang's ventesal
Væggene i hotellets restaurant var dekoreret med alle mulige og umulige våben og andet efterladenskaber fra krigens tid. I træerne udenfor hang klyngebomber som frugter. Utroligt var der fandtes af den slags over hele provinsen. Jeg skulle først til lufthaven omkring 13.30 tiden, så jeg havde tid til at gå lidt rundt i området.

Tilbage til Vientiane.
Mit fly er landet Xieng Khoung set fra luften
Jeg blev kørt til lufthavnen af hotellets bus, igen skulle jeg registreres i det lille stilehæfte, at jeg nu forlod Xiang Khoang provinsen.

Jeg undrede mig stadig over hvor primitiv lufthavnen var, flyveturen tog ca. en halv time, der var ikke ret mange med i flyet, så udleveringen af min bagage gik ret hurtigt.

Uden for vente chaufføren fra Haysoke Guest House, han kørte mig tilbage til mit logi, pudsigt nok fik jeg tildelt det samme værelse endnu en gang, måske skulle de snart sætte mit navneskilt på døren.
Endnu en kurvesælger Hvad mon de sælger i denne butik?
Jeg gik mig en tur i nabolaget, jeg besøgte også en Internetcafe, inden jeg fandt et sted hvor jeg kunne spise min aftensmad. Jeg gik tidligt i seng, bjergbestigningen havde tæret godt på mine kræfter.

Sidst opdateret : 27. september 2007
Krukkesletten og bjergbestigning Rejsedagbog To dage i Luang Prabang