Epilog

Jeg fik hurtigt checket ind ude i lufthavnen, fordi jeg på grund af mit sølvkort kunne checke ind ved business class skranken, der er køen ikke så lang. Jeg havde på forhånd fået tildelt vinduesplads, så jeg håbede jeg kunne sove det meste af tiden, frem til København. Lidt over 11 timers flyvetid er lang tid at være bundet til den samme stol, men det er den pris man må betale hvis man vil se den del af verdenen. Efter vi var kommet i luften og havde fået serveret den varme mad, satte jeg mig til at sove. Det lykkedes mig heldigvis at sove lige indtil der blev serveret morgenmad, så var der kun et par timers flyvetid tilbage.

Det havde været en god tur, det at rejse rundt i Isan på egen hånd, med bus fra by til by, var en hel speciel oplevelse og gav en fornemmelse af frihed, som man ikke får når man rejser på charterrejse, hvor alt er bestemt på forhånd. Jeg havde besluttet mig på forhånd at jeg ville køre så meget i bus som muligt, og at jeg ville prøve om jeg kunne følge Mekong floden fra Cambodia op til Vientiane eller Nong Khai, det med bussen holdt jeg og jeg havde nok taget tilbage til Bangkok med bus, hvis jeg ikke havde været så "uheldig" at læse om den frygtelige bus ulykke der var sket et par dage før. Det med at følge Mekong floden var straks sværere, men det kan jeg måske gøre en gang i fremtiden.

Jeg syntes tiden fløj af sted, før jeg fik set mig om, skulle jeg hjem igen. Selvom jeg har prøvet det før, så er det at skulle være sin egen rejsearrangør lidt af en udfordring, men bestemt ikke en kedelig en af slagsen, og det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser på den måde!
Det var varmt at gå rundt i Khao Phnom Rung Under Nagaen ved Chedi Chai Mongkol

Sidst opdateret : 04. august 2008
22. marts - 25. marts. Rejsedagbog Rejsedagbog