Vejledning

Indhold:
Valget til de enkelte menupunkter sker gennem et klik på en af menupunkterne i venstre ramme, og er der underpunkter, vil det være muligt at navigere videre ved hjælp af pilene på de enkelte sider. 

Bookmark:
Hvis du skulle få lyst til at vende tilbage til denne hjemmeside, så gem adressen ved at klikke her

Skærmopløsning:
Disse sider er optimeret til at køre med en opløsning på 1024x768, men fungerer selvfølgelig fint med en skærmopløsning på 800 x 600 eller endnu højere end 1024x768.
Hvis du vil udnytte skærmens højde mest mulig og du bruger Explorer, Firefox, Netscape eller Opera som browser, så prøv at trykke på F11, og se hvad der sker. I Netscape kan du også klikke på pilen opad i navigationsværktøjslinien.

Tegnsæt æøå:
Der burde ikke være nogen problemer med vores specielle danske tegn, da de er erstattet med de respektive ISO koder. Men hvis du ellers har problemer med æøå og du kører under Explorer 4 eller derover, så gå ind i menuen Vis, vælg Tegnsæt og sørg for at punktet Vælg automatisk er checket (at der er sat et "flueben" ud for punktet), så burde dine problemer være løst. I Netscape er fremgangsmåde View, Character Coding, check (punkt) Western (ISO- 8859-1) derefter Autodetect check (punkt) All.

Billedarkiv:
Ved valg af menupunktet Billedarkiv vises en side med små billeder som ved at klikke på dem giver adgang til de enkelte billedserier. Ved valg af en billedserie fremkommer der endnu en tabel. Ved at føre musen over teksten i venstre side, som er en slags overskrift til billedet, fremkommer det et lille billede sammen med en tekst tilhørende billedet. For at billedviseren skal fungere kræver det at du har installeret Java, har du ikke det, så klik her for download.

Billeder:
Når du en inde på en dagbogsside, kan du også klikke på de viste billeder, der ved vil der fremkomme et større format af samme billede, såfremt du har slået anvendelse af JavaScript fra i din browser, virker denne facilitet ikke.

E-mail:
Skulle du i forbindelse med dit besøg på disse sider, have lyst til at spørge om et eller andet, eller bare lyst til at sende mig en hilsen, så hold dig ikke tilbage, klik på E-mail i venstre side eller
her, og skriv. Hvis du har nogle spørgsmål om hvad det end måtte være, jeg vil prøve at besvare dem, så godt jeg nu formår, eller måske henvise dig til nogle jeg tror kan give dig svarene på dine spørgsmål.

God tur:
Jeg håber at denne hjemmeside med min tur til Samos vil kunne være en yderlig inspiration til selv at rejse en tur denne ø.

God tur rundt på siderne

Sidst opdateret : 12. februar 2007
Indledning Indledning Rejsedagbog