Indledning.


Jeg har stadig svært med at følge trop med det antal rejser jeg foretager, og det antal rejser jeg får beskrevet. Så jeg har også denne gang valgt at bruge samme metode som jeg brugte på rejsen jeg har kaldt Isan-2007, "Isan det rigtige Thailand", nemlig at bruge de breve jeg har sendt hjem undervejs som basis, og så tilføjet en yderlig tekst under det jeg kalder Efterskrift. 

Denne rejse strakte sig over 60 dage, så alene det at lave en dag for dag beskrivelse, ville sikker bevirke at jeg gik "død" inden jeg nogensinde blev færdig med den, samtidig med jeg i skrivende stund ved at jeg tager af sted i begyndelsen af november, på den måske mest skelsættende rejse i liv! Spændende ikke?

Min rejse varede som sagt omkring 60 dage, hvor jeg besøgte 33 byer og satte min fod i 4 forskellige lande (det med 4 lande forklarer jeg på de efterfølgende sider ;-)).  Også denne gang sendte jeg e-mails hjem til mine gamle kolleger, venner og familie, for at fortælle lidt om hvad jeg oplever og hvor jeg er henne i verden. Så jeg genbruger min ide om at speede processen op, ved at bruge disse rejsebreve som grundlag for denne rejsebeskrivelse. Jeg gengiver brevene og tilføjer et par billeder til at understøtte brevene, plus jeg tilføjer noget jeg kalder Efterskrift. Her vil jeg igen uddybe eller tilføje en yderlig beskrivelse i relation til dagene omkring brevet, og derunder tilføje nogle billeder.  

Igen har jeg rettet de stavefejl jeg har fundet og indsat evt. manglende ord, ellers står brevene som de er skrevet. Som et lille kuriosum havde jeg på forhånd sendt et kort over Thailand samt et kort over Laos, så de der modtog mine e-mails, kunne følge mig i min farten rundt i de to lande.

Sidst opdateret : 19. oktober 2010
Rejsedagbog Rejsedagbog 27. februar - 04. marts