Vejledning

Indhold:
Jeg har bygget denne Web-side op således at man kan vælge et hovedpunkterne i menuen til venstre, hvis der findes en undermenu under et af punkterne foretages det videre valg derfra.

Jeg har tilstræbt at gøre de enkelte menupunkter så sigende som muligt, og ligeledes tilstræbt at holde det hele så enkelt som muligt. Det er altid muligt at vælge et af hovedpunkterne i menuen til venstre

Bookmark:
Hvis du skulle få lyst til at vende tilbage til denne hjemmeside så gem adressen ved at klikke her. Såfremt at du har slået anvendelse af Javascript fra i din browser, virker denne facilitet desværre ikke.

Skærmopløsning:
Disse sider er optimeret til at køre med en opløsning på 1024x768, men fungerer selvfølgelig fint med en skærmopløsning på 800 x 600 eller endnu højere end 1024x768.
Hvis du vil udnytte skærmens højde mest mulig og du bruger Explorer, Firefox, Netscape eller Opera som browser, så prøv at trykke på F11, og se hvad der sker. I Netscape kan du også klikke på pilen opad i navigationsværktøjslinien.

Skift opløsning:
Hvis du ikke ved hvordan du skifter skærmopløsning, og du kører under Windows, så er opskriften her: Gå ind i Indstillinger, vælg Kontrolpanel, vælg Skærm, eller nemmere: klik på skrivebordet med højre musetast og vælg egenskaber og du er samme sted som  før nævnt. Vælg Indstillinger, flyt pilen til 1024 x 768, tryk på Anvend, tryk på Ok.

Tegnsæt:
Der burde ikke være nogen problemer med vores specielle danske tegn, da de er erstattet med de respektive ISO koder. Men hvis du ellers har problemer med æøå og du kører under Explorer 4 eller derover, så gå ind i menuen Vis, vælg Tegnsæt og sørg for at punktet Vælg automatisk er checket (at der er sat et "flueben" ud for punktet), så burde dine problemer være løst. I Netscape er fremgangsmåde View, Character Coding, check (punkt) Western (ISO- 8859-1) derefter Autodetect check (punkt) All.

Billedarkiv:
Ved valg af menupunktet Billedarkiv vises en side med små billeder som ved at klikke på dem giver adgang til de enkelte billedserier. Ved valg af en billedserie fremkommer der endnu en tabel. Ved at føre musen over teksten i venstre side, som er en slags overskrift til billedet, fremkommer det et lille billede sammen med en tekst tilhørende billedet. For at billedviseren skal fungere kræver det at du har installeret Java, har du ikke det, så klik her for download.

Billeder:
Når du en inde på en dagbogsside, kan du også klikke på de viste billeder, der ved vil der fremkomme et større format af samme billede, såfremt at du har slået anvendelse af JavaScript fra i din browser, virker denne facilitet ikke.

E-Mail:
Hvis du skulle støde på noget du har lyst til at kommentere, eller forslag til forbedringer, eller fortælle mig hvordan det "kører" med din browser med dit modem osv., er du mere end meget velkommen til at skrive til mig via E-Mail

God tur:
Ellers håber jeg at du kan bruge disse sider til inspiration, hvis du har planer om selv at rejse en tur til Vietnam.

God tur rundt på siderne

Sidst opdateret : 07. januar 2007